Podcasts

Gast-podcasts

Zo af en toe heb ik de eer om uitgenodigd te worden voor een gastpodcast. Hier onder vind je de links naar de diverse podcasts waar ik te gast was.

Houdt deze pagina in de gaten want hier zal in de nabije toekomst ook mijn eigen podcast te vinden zijn!

Natuurlijke Rijkunst Podcast

Natuurlijke Rijkunst is de podcast van Linda Hofman.
Linda is trainer, coach en instructeur en helpt mensen op een paardvriendelijke manier met het inrijden en rijden van hun paard en werkt met hen aan een connectie vanuit ontspanning en wederzijds vertrouwen.
We hebben uitgebreid gekletst over ‘wat is nou klassieke homeopathie’, ‘hoe zit het met dat pannetje en die schakelaar van je paard’, over welzijnsissues en de EHBO cursus en nog veel meer.

De Hippische Ondernemerspodcast

 In dit interview praat ik met Monique Dorst over mijn beslissing om in het diepe te springen en te gaan voor mijn droom. Ook spreken we over investeringen, uitbesteden en het inschakelen van een businesscoach.
Monique Dorst is businesscoach voor hippische ondernemers dus deze podcast gaat niet zozeer over paarden en homeopathie, maar wel over mij als mens, behandelaar en ondernemer.

De Paardenpodcast

Voor een meerdaagse special over vuurwerkangst bij paarden ging Rianne van Horse in Mind op zoek naar de mogelijke oplossingen voor je paard.
Best veel paarden zijn bang voor vuurwerk. De een wordt wat nerveus, de ander raakt serieus in paniek en ik praat in deze aflevering met Rianne over hoe je daar homeopathisch wat mee kunt. Hoe werkt homeopathie en waarom helpt het je paard kalmeren? Je hoort het in deze special van de Paardenpodcast.

Door in te schrijven voor de VIP-lijst ga je akkoord met mijn privacyverklaring. Uiteraard ga ik zorgvuldig met je gegevens om.

Aanmelden voor de EHBO cursus


Op dit moment ben ik druk bezig de cursus en het boek te updaten waardoor de cursus en de set even niet verkrijgbaar zijn. 

Door je aan te melden voor de cursus krijg je als eerste bericht zodra de cursus weer beschikbaar is, zodat je verzekerd bent van deelname.
Je betaalt nu nog niks en zit nog nergens aan vast, je krijgt wel voorrang bij de inschrijving. 

Privacyverklaring

Gelukt, je bent aangemeld en kunt straks als eerste meedoen aan de cursus.