Homeopathie voor thuis en op stal

EHBO voor paarden met homeopathie

Natuurlijk hoef je niet voor elk kleinigheidje een uitgebreid behandeltraject in te gaan. Paarden zijn net mensen; soms worden ze verkouden, geneest een wondje wat trager, of hebben ze jeuk van een vervelende insectenbeet. Ook kunnen er tijdelijke omstandigheden zijn waar je je paard even een beetje wilt ondersteunen. Denk daarbij aan zaken als een verhuizing, een vaccinatie, wisselingen in de kudde, e.d.

Door je paard met behulp van homeopathie te ondersteunen met bij dit soort eenvoudige klachten draag je actief bij aan het leeg houden van z’n pannetje en daarmee het voorkomen van chronische klachten.
Zo wordt een wondje geen dikke infectie of een kuchje door weersveranderingen geen chronische hoestklacht.
Hoefzweren hoef je niet meer uit te laten snijden, met alle nazorg die daarbij hoort en van een kuddewisseling raakt je paard niet langer van de leg.
En dat kun je allemaal zelf… ok, waar nodig met een beetje hulp van mij.
Hoe? Met de cursus

Homeopathie voor thuis en op stal

Wil jij…

Zelf snel je paard helpen bij eenvoudige klachten en ongemak.

Situaties die belastend kunnen zijn preventief begeleiden.

Alvast iets kunnen doen terwijl je wacht op de dierenarts.

Zonder belastende chemische middelen je paard gezond houden.

Klachten écht wegnemen in plaats van de symptomen te bestrijden.

Meer kennis en inzicht over ziekteprocessen en de weg naar herstel.

Dan is de online cursus homeopathie voor thuis en op stal echt iets voor jou.

Wat krijg je allemaal

  • Een set van maar liefst 28 EHBO-middelen.
  • Een uitgebreid naslagwerk om de juiste keus van middel te kunnen bepalen.
  • Onbeperkt toegang tot de uitgebreide cursus, waarin je leert over homeopathie en het inzetten van homeopathische middelen bij eenvoudige klachten.
  • In één keer toegang tot de volledige inhoud zodat je de cursus in je eigen tempo kunt volgen.
  • Een mooie stevige bewaarkoffer om middelen en boekje netjes in te bewaren, thuis of op stal.
  • Toegang tot de besloten Facebookgroep die bij de cursus hoort, waar je vragen kunt stellen en nog meer waardevolle informatie kunt vinden en waar ik ook aanwezig ben om te helpen bij het juist inzetten van de middelen.
  • Dat betekent dus eigenlijk onbeperkt gratis actuut consult.
  • Live Q&A’s om vragen te stellen. Over de cursus zelf, over de middelen, over acute klachten enz.

 

Alleen de set middelen zonder het boek, heeft al een waarde van ruim €250,-
maar het complete pakket, met de cursus, de EHBO-koffer met het boek,
en alle gratis hulp en behandeladviezen die je daar via de besloten Facebookgroep bij krijgt,
kosten jou maar

€225

Dat bedrag heb je er met het besparen van 1 dierenartsbezoek al uit en ik durf te garanderen dat het je meer dierenartskosten gaat besparen. 

Hier een paar reacties van deelnemers die je al voorgegaan zijn.

Ik ben ook nog altijd heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Ik gebruik de set veel. Voor de paarden, soms voor de poezen, en ook voor onszelf .

Mijn grootste winst is dat ik van onwetend naar basiskennis met praktische handvaten om ervaring te gaan opdoen omtrent inzetten homeopatische middelen, ben gevorderd.

Deze cursus was een zeer mooie introductie tot homeopathische middelen en heeft me ook de nodige tools gegeven om de EHBO-kit op een goede manier te kunnen inzetten indien nodig.

Het koffertje is superhandig, niet te groot of te log maar echt een praktisch formaat waarin de middelen veilig bewaard kunnen worden.

 Ik vind de korte lessen in een module echt perfect. En dat je ze kan doen wanneer het uitkomt.
En dan vragen stellen in Facebookgroep helemaal perfect.
En de set is echt mooi.

Echt heel nuttig voor de zogenaamde suffe problemen waarvan je denkt wel of geen dierenarts.
Dan eerst iets proberen en aankijken. Dan kan later altijd nog een dierenarts komen.

Wat een fantastische cursus! Ik ben zo blij dat het voor mij nu duidelijker wordt hoe het allemaal werkt.
Blij mee!

De Facebookgroep is zeker ook waardevol, bovendien zijn de casussen die anderen delen over hun eigen dieren ook echt interessant om van bij te leren.

Had me nog nooit verdiept in homeopathie , cursus geeft beknopt maar daardoor heldere start om basis van homeopathie en behandeling te snappen en ook de middelen in te gaan zetten.

Misschien heb je nog vragen.

Ik heb hieronder een aantal vragen die regelmatig gesteld worden, op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me dan gerust een mailtje op mail@francisdalebout.nl , dan beantwoord ik hem graag voor je.

Is dit alleen geschikt voor paarden?

Homeopathische middelen zijn universeel dus ook je hond, je kat, je cavia, je kipjes of papagaai, je geitjes of leguaan of wat voor dieren je dan ook hebt, kun je er mee behandelen (en ja…zelfs jezelf en je kids).
In de lessen wordt wel grotendeels over paarden gesproken maar je kunt natuurlijk altijd je specifieke vragen via de leeromgeving of in de Facebookgroep stellen.

Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?

Zo veel als jij wilt.
Je krijgt een jaar lang toegang en kunt er zo snel of langzaam doorheen als je wilt.
De cursus bestaat uit 4 modules met elk 3 of 4 video-lessen. De langste video duurt ongeveer 25 minuten en module 4 bestaat uit oefencasussen waarbij je je kennis ook kunt toetsen.
Er zijn fanatiekelingen die er in één dag doorheen gaan, anderen doen er langer over.
Je kunt ook als je de cursus nog niet af hebt de middelen altijd inzetten met behulp van het naslagwerk of mijn hulp in de Facebookgroep.

Hoe geef ik de middelen? Mijn paard is niet zo makkelijk met het toedienen van middelen.

Ik werk met reukdoses – of zoals mijn klanten zeggen ‘snuifjes’ – wat wil zeggen dat het homeopathische middel is opgelost in alcohol. Omdat alcohol verdampt, neemt het de werkzame stof mee naar het neusslijmvlies, waar het door het lichaam opgenomen wordt. Dat maakt toedienen super makkelijk want je hoeft het flesje met het homeopathische middel dus alleen maar 1 a 2 seconden onder de neus van je paard te houden.

Ook de EHBO-set bestaat uit deze kant en klare reukflesjes, direct voor het grijpen en toch heel vaak te gebruiken. Dat maakt deze set gelijk zo uniek, een set als dit koop je nergens anders. 

Wat als er een flesje leeg raakt of stuk valt?

In principe gaan de middelen niet ‘op’ omdat het reukdoses zijn (hier leer je dus ook alles over in de cursus) maar door knoeien kan een flesje wel leeg raken en de inhoud kan vervuild raken.
Je kunt altijd vervangende flesjes bestellen en ook wanneer je bij wat langer behandelen een volgende potentie nodig hebt (wat dat in houdt leer je óók in de cursus) kun je die middelen los bestellen.

Mag ik tijdens de behandeling mijn paard zijn reguliere geneesmiddelen nog wel geven of naar een dierenarts?

Jazeker! Het is een groot misverstand dat dat niet zou mogen. Sterker nog, ik raad je altijd aan eerst naar je dierenarts te gaan als er een serieuze acute situatie is of een klacht die nader onderzoek vraagt.

Ook is het af te raden om zomaar te stoppen met medicatie die je paard nodig heeft, dat zal ik dus ook nooit van je vragen.

Wat je wel zult gaan merken is dat je paard in de loop van de behandeling veel minder van die medicatie nodig heeft en niet zelden volledig kan stoppen. Maar dat doen we geleidelijk en alleen als dat ook veilig kan.
Reguliere medicatie en homeopathie kunnen prima naast elkaar dus je hoeft zeker niet te ‘kiezen’ als je dat niet wilt.

Als ik besteld heb, hoe gaat het dan verder?

Zodra je besteld en betaald hebt, krijg je een mailtje met de link naar de registratie pagina, waarmee je een account kunt maken en toegang krijgt tot de cursus.

Ook staat er in dat mailtje een link naar de besloten (en verborgen) facebookgroep zodat je je daar kunt aanmelden (vergeet niet even de vragen te beantwoorden).

Die mooie koffer met middelen en het boekje wordt zo snel mogelijk na aanschaf per post verzonden (ik maak die zelf dus soms kan daar een paar dagen overheen gaan). Je krijgt hier als het goed is ook een mail met Track & Trace code van.

Is de cursus alleen online te volgen?

In principe wel.
Alleen wanneer je een zelf een geschikte binnen-locatie hebt en voldoende deelname (minimaal 5 personen), kan ik de cursus op locatie komen geven.
Het wordt dan wel een intensieve dag maar het voordeel is dat ik wat makkelijker op individuele vragen in kan gaan. Uiteraard neem ik dan voor elke deelnemer gelijk de EHBO-set mee.

Lijkt je dit wat voor jou en je stalgenoten? Neem dan even contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Disclaimer:

De cursus is geen vervanging voor medisch advies en iedereen met serieuze zorgen
omtrent de gezondheid van zijn dier wordt geadviseerd een erkende zorgverlener te raadplegen.
De inhoud van deze cursus is bedoeld als aanvulling, niet als vervanging van
professionele homeopathische of reguliere behandeling.
De cursus en middelen die er bij horen zijn bedoeld voor privé gebruik,
NIET voor het behandelen van paarden van derden.

Aanmelden voor de EHBO cursus


Op dit moment ben ik druk bezig de cursus en het boek te updaten waardoor de cursus en de set even niet verkrijgbaar zijn. 

Door je aan te melden voor de cursus krijg je als eerste bericht zodra de cursus weer beschikbaar is, zodat je verzekerd bent van deelname.
Je betaalt nu nog niks en zit nog nergens aan vast, je krijgt wel voorrang bij de inschrijving. 

Privacyverklaring

Gelukt, je bent aangemeld en kunt straks als eerste meedoen aan de cursus.