Magazine

Meer inzicht in de gezondheid van je paard

“Als ik dit eerder geweten had… “

Een uitspraak die ik bijna standaard hoor tijdens mijn gratis adviesgesprekken, wanneer ik een eigenaar heb uitgelegd hoe de klachten van haar paard zijn ontstaan en welke factoren hebben bijgedragen aan de problemen waar ze nu tegenaan loopt.

Daarom heb ik nu al die stukjes uitleg en achtergrond informatie gebundeld in een gratis magazine. Zodat jij het wel eerder weet.
Er zit zelfs een heuse quiz in om een inschatting te maken van hoe vol het pannetje van je paard zit.

Met deze informatie snap je welke dingen bijdragen aan het ontwikkelen van klachten, zodat je misschien al iets kunt doen om dat te voorkomen.
En heb je nu al te kampen met klachten die je niet opgelost krijgt, dan helpt deze informatie voorkomen dat je vruchteloos blijft hangen in symptoommanagement in plaats van de werkelijke oorzaken aan te pakken.

“Als je het zo uitlegt klinkt het heel logisch.”

Ik krijg vaak van klanten terug dat ik dingen zo helder uit kan leggen. Ik ben een kei in ‘Jip en Janneke taal’ en weet ingewikkelde dingen zo uit te leggen dat het voor mensen begrijpelijk en behapbaar is. Dat maakt dat iets wat vooraf ingewikkeld leek ineens heel logisch is.

Kennis is macht

Als jij snapt waarom dingen zijn zoals ze zijn, is het voor jou ook veel makkelijker om te zien waar het mis gaat en wat er moet gebeuren om dat op te lossen.
Door meer kennis, krijg je meer regie over de gezondheid van jouw paard, omdat je weet wat er nodig is en vooral ook, wat niet.
Niet meer onnodig bezig met symptoommanagement wat je niet verder brengt, of geld spenderen aan dingen waarvan je weet dat ze de oorzaak niet mee nemen.
Of – dat kan ook een conclusie zijn – dat er factoren zijn die je niet kunt wegnemen en dat je op dat vlak dus wel moet managen, als je je paard gezond wilt houden.

Wat anderen er van vonden

Gefeliciteerd, het magazine is erg mooi en aanvullend geworden.

Wat een superleuk magazine!!! Ik ga het zeker doorsturen, superinformatief. Ik zou het ook graag als boekje in de kast willen hebben om even terug te kunnen lezen. Of leuk bij onze ruimdenkende dierenarts op de leestafel.

WOW!!!!!! Echt super mooi!!! Mag ik het gelijk al naar iemand doorsturen?

Complimenten! Super duidelijk en goed verhaal. Leesbaar en begrijpelijk.

Vanmorgen je magazine gedownload en in één ruk uitgelezen! 
Heel tof vorm gegeven en heel duidelijk en lekker leesbaar!

Wat cool, jouw magazine, heb hem nog niet helemaal gelezen maar ziet er echt goed uit!

Ik heb zonet je magazine gelezen en wil toch écht even zeggen dat het een pareltje geworden is! Je mag er met recht trots op zijn!
Ik heb natuurlijk al ervaring met jou en je werkwijze en ik wéét 100% waarom ik klant was en terug wordt. Je hebt mij en Mirra en mijn kudde zo goed geholpen. Zo ontzettend dankbaar.
Maar dit magazine legt zo mooi alles uit! Fantastisch. Wordt er helemaal enthousiast van. Ik heb het meteen naar een aantal van de paardenmensen gestuurd die ik ken. En hopelijk overtuigd het hen ook. Super goed gedaan zeg! Proficiat!

Kortom, door de informatie in dit magazine krijg jij

  • meer inzicht in de gezondheid van je paard.
  • meer kennis om beter onderlegd keuzes te maken.
  • meer grip op de gezondheid van je paard.
  • beter inzicht in welke hulp je wilt inschakelen.

Uiteraard ga ik zorgvuldig met je gegevens om, je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

Aanmelden voor de EHBO cursus


Op dit moment ben ik druk bezig de cursus en het boek te updaten waardoor de cursus en de set even niet verkrijgbaar zijn. 

Door je aan te melden voor de cursus krijg je als eerste bericht zodra de cursus weer beschikbaar is, zodat je verzekerd bent van deelname.
Je betaalt nu nog niks en zit nog nergens aan vast, je krijgt wel voorrang bij de inschrijving. 

Privacyverklaring

Gelukt, je bent aangemeld en kunt straks als eerste meedoen aan de cursus.