Adviesgesprek

Geweldig dat je de eerste stap hebt gezet om je paard weer lekker in zijn vel te krijgen!
Ik weet zeker dat ik je kan helpen dus laten we samen kijken wat we voor je paard kunnen doen.

Om te kunnen bepalen of mijn behandeltraject inderdaad de beste optie is voor jou en je paard, plan ik voor we echt gaan beginnen graag eerst een kennismakingsgesprek.
Daarin bespreken we de klachten van je paard en wat er verder speelt en jij kunt je vragen stellen over de behandeling, die je vast nog wel hebt.

Dit gesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend, je zit nog nergens aan vast.

Om je beter te kunnen helpen wil ik je vragen onderstaand formuliertje in te vullen. Dan heb ik alvast wat info over jouw paard en wat er aan de hand is. Houd je antwoorden zo beknopt mogelijk, er is genoeg tijd om het tijdens het gesprek uitgebreider te bespreken.

Zodra je op verzenden klikt kom je op mijn boekingspagina en kun je direct zelf een afspraak voor het gesprek inplannen. Je kunt daar zelf kiezen voor bellen of contact via Zoom.

Vragenformulier

11 + 5 =

Aanmelden voor de EHBO cursus


Op dit moment ben ik druk bezig de cursus en het boek te updaten waardoor de cursus en de set even niet verkrijgbaar zijn. 

Door je aan te melden voor de cursus krijg je als eerste bericht zodra de cursus weer beschikbaar is, zodat je verzekerd bent van deelname.
Je betaalt nu nog niks en zit nog nergens aan vast, je krijgt wel voorrang bij de inschrijving. 

Privacyverklaring

Gelukt, je bent aangemeld en kunt straks als eerste meedoen aan de cursus.